Plantjes gekocht via marktplaats

planten marktplaatsIk ben natuurlijk driftig op zoek om mijn schaduw/halfschaduw stuk van de tuin een beetje op te vullen. Met de zaden die ik heb gaat dat niet lukken want die zijn praktisch allemaal voor in de zon. Van de week planten gekocht via marktplaats en dat is me niet tegengevallen. De planten zien er allemaal goed uit en goed gewordteld.

 

Afgelopen 11 mei was de voorjaarsfair in de Botanische tuin. Helaas waren er niet veel kwekers maar ik heb toch nog een apart plantje kunnen kopen:
Uvularis grandiflora – bloeit vroeg in het jaar en heeft nu zaaddozen. Hopelijk kan ik deze straks oogsten en nog wat planten bij zaaien.

Wat heb ik zoal gekocht op de marktplaats.

 • Helleborus
 • Helenium
 • Echinacea
 • Primula latifolia
 • Primula florind
 • Herfstasters
 • Heuchera
 • Vaste zonnebloemen
 • Margrieten
 • Campanula adende
 • Varens
 • Alchemilla Mollis

Meer informatie over al mijn planten kun je vinden op planteninformatie.nl

 

Reacties zijn gesloten.