Nog een stukje tuin

bloementuinHet grootste gedeelte van mijn tuin ligt in de schaduw. Ik ben druk bezig hier planten voor te verzamelen en heb er al aardig wat geplant. Maar echt heel blij ben ik er niet mee natuurlijk. Ik heb bijna 150 soorten vaste planten die toch graag wat zon hebben. En nu heb ik de mogelijkheid om er nog een tuin bij te nemen, hier staat de hele dag de zon op, dus dat laat ik me geen twee keer aanbieden. Hij is nu van mij, maar wat moet er veel gebeuren. Van de week maar eens een begin maken en eens even nadenken hoe ik dit moet gaan inrichten.

Inmiddels meer dan honderd soorten gezaaid, maar ik ben bang dat er veel mislukt is door gebruik te maken van die cocosblokken en turfpotjes. Thuis alweer zo’n 60 soorten bijgezaaid en hopelijk gaat dat nu wel goed. Het zal wel even duren voordat ook deze tuin is zoals ik het wil, als ik dat punt ooit bereik natuurlijk.

Wil je weten welke planten er uiteindelijk weer in de tuin komen te staan? Bekijk dan eens de <a title="planteninformatie" href="http://www atorvastatin dose.planteninformatie.nl” target=”_blank”>planteninformatie.nl pagina. Hier staan al mijn planten.

Reacties zijn gesloten.