Lekker op dreef

lekker op dreefIk begin nu lekker op dreef te raken. De groententuin is gefreesd en de aardappelen zitten eindelijk in de grond.
Aardbeien en knoflook staan er goed bij. De voorgezaaide tuinbonen uitgezet en een nieuw rijtje ernaast gelegd voor latere oogst. Worteltjes en bieten gezaaid wikipedia reference. In de plattebak de stambonen en stamsnijbonen en peultjes aan het voorzaaien. Plantjes gehaald op de markt – prei, sla, tomaten, aubergine, gourgette, paprika en stevia. Voor de tomaten moet ik nog iets verzinnen want in mijn kasje heb ik geen ruimte om ze neer te zetten, maar gelukkig heb ik al een ideetje, nu de uitwerking nog!

lekker op dreef

 

Voor en naast mijn kasje het stuk schoongemaakt, worteldoek gelegd en boomschors erop. Is toch heel netjes geworden. Hier zet ik dan de zaailingen neer en geen slak die het in zijn hoofd haalt om over boomschors te kruipen. (hoop ik)

Vandaag de laatste (denk ik) planten binnen gekregen die ik via marktplaats heb gekocht.

  • Anemonopsis macrophylla
  • Gladiolus illyricus
  • Chrysanthemum coccineum Super Duplex
  • Scabiosa Pincushion Pink

Reacties zijn gesloten.