Kasje gekocht partytentenshop

kasjeKasje gekocht bij de partytentenshop.nl. Op de getoonde foto’s was een verbinding te zien van bouten en moeren en omdat ik weet dat deze kasjes verstevigd moeten had ik voor dit kasje gekozen.

Toen het kasje geleverd werd bleek het een hele simpel klikverbinding te zijn wat het kasje niet ten goede komt en waar ik ook geen balkje of lat aan vast kan zetten.

Had naar aanleiding hiervan een review geschreven die natuurlijk niet positief was, de review werd direkt door de partytentenshop aangepast als zou ik zeer tevreden zijn met het produkt. Dat vond ik zo idioot dat ik nog een review heb geschreven en deze werd gewoon verwijderd.

Uiteraard de leveringsvoorwaarden achteraf gelezen en terugsturen kwam voor eigen rekening wat met dit gewicht veel geld kost. Omdat ik er vanuit ga dat dit oplichters zijn verwacht ik niet dat ik mijn geld terug krijg als ik het kasje retourneer en dan heb ik 2x niks. Kasje dus gehouden en nu even piekeren hoe ik het moet verstevigen. Ik wil er ook nog een gootje aan maken, maar ik ben er nog niet helemaal uit.

Reacties zijn gesloten.