Gunnera manicata geplant

Gister weer heerlijk weer om in de tuin te werken. De Gunnera manicata eindelijk in de grond gezet. Heb deze gekocht als de manicata maar ik lees veel op internet dat het toch meestal de tinctoria is en die is veel kleiner. Ik ben dus zeer benieuwd. In ieder geval een groot gat gegraven en onderin de zakken van de boomschors gelegd daarboven op een zak bemeste tuingrond en aangevuld met aarde en nog extra koemestkorrels en nu maar afwachten. Verder in de grond gezet de Polygonatum multiflorum (salomonszegel) find out this here. Hier had ik wortelstokken van gekocht en deze had ik gewoon in een potje gezet. Later lees ik achterop het label dat ze horonzitaal 4cm onder de grond moeten. Nou ja, ze waren goed uitgelopen in het potje dus ik wacht dit maar even af.
De Chrysanthemum coccineum Super Duplex die ik heb gekocht is een synoniem voor de Tanacetum en die had ik al voldoende maar deze zet ik er dan maar gezellig bij.

appelboom bloeit

Het appelboompje staat volop in bloei en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht het eerste jaar na aankoop.

Helaas heb ik geen idee meer welke soort ik heb gekocht dus dat wordt dan ook weer een verrassing. Er staat in iedergeval nog een appelboompje op het terrein dus de bestuiving moet wel gaan lukken.

Als ieder bloempje een appeltje moet worden zal ik toch aan de appelmoes moeten vrees ik.

Reacties zijn gesloten.