Er worden vorderingen gemaakt

Er worden vorderingen gemaakt.

groententuin wordt langzaam gevuldIn de groententuin staan de aardbeien en de aardappelen er goed bij. Het leggen van de bonen lukt niet erg er komt maar weinig op, dus hiervoor heb ik maar een aantal bonen in de kas in potjes gezaaid en zet ik die er straks tussen op de lege plekken. Wat ik in de volle grond heb gezaaid is bijna niet terug te vinden tussen al het onkruid dat er op komt. Na veel zoeken heb ik wat bietjes en snijbiet terug kunnen vinden en deze op een andere plek neergezet. En weer flink aan het wieden gegaan.
Ik heb een paar kooltjes gezaaid maar die zijn nog zo klein dat ik er toch maar een paar op de markt heb gekocht. Overal om me heen staan er al flink grote kolen en dat kon ik echt niet uitstaan.

Het groentetuintje zit vol met heermoes dus dat is ook nog een probleem, zodra het opkomt graaf ik het zoveel mogelijk uit en de aanhouder wint natuurlijk (hoop ik).

er worden vorderingen gemaaktLangzaamaan ben ik bezig de bloementuin schoon te maken.

Ik laat deze tuin niet frezen want ook hier wel het een en ander aan wortel onkruid dat ik er toch handmatig zoveel mogelijk uit wil halen. Een hele klus weer.

 

 

clematis geplantTegen de achterkant heb ik twee klimrekjes bevestigd en hier 3 clematissen bij gezet.
Clematis ‘Justa’ – Clematis ‘Piilu’ en Clematis ‘The president’
Dan is het begin maar vast gemaakt.

Reacties zijn gesloten.