Eindelijk weer even droog

Na weken van regen is het eindelijk weer even droog en het resultaat van al die regen is een tuin vol onkruid.

kasje met deurtjeEerst maar eens aan de gang geweest met het kasje. Dit had een deur met een rits. Dat heeft natuurlijk geen lang leven, dus moest er iets van een deurtje in komen en daar had ik met het neerzetten van het kasje onvoldoende rekening mee gehouden met gevolg dat ik niet genoeg ruimte had om het deurtje te openen. Een medetuinier kwam met het goede idee om het deurtje zo te maken dat ik het eruit kan tillen. En dat is het dus geworden, in twee delen zodat de bovenkant bij erg warm weer open kan blijven. Ik ben er zeer mee in mijn schik.

eenjarige stokroosDe eenjarige stokroos, ik vond hem zo mooi dat ik er een foto van heb gemaakt. Het is altijd een verrassing wat het gaat worden. Volgend jaar meer van zaaien, het voordeel is dat het blad ook mooi blijft.

 

Voor meer informatie over mijn planten kijk je even op <a href="http://www omeprazole 20 mg.planteninformatie.nl” target=”_blank”>planteninformatie.nl

 

 

aconitumEn in de schaduwtuin is de Aconitum in bloei, ook verrassend mooi moet ik zeggen. Het is de Aconitum carmischeaelii ‘Cloudy’.

Verrassend omdat ik niet meer wist dat ik deze had gekocht.

In mijn zontuin heb ik tegels gelegd en daar moet een overkapping komen, maar dat zal wel een klus voor volgend voorjaar worden.

Gelukkig staan alle plantjes inmiddels in de grond en zaaien doe ik nu niet meer behalve misschien iets in de volle grond voor de winter. Alle tijd dus om dat onkruid te lijf te gaan. Het groentetuintje heeft nog steeds last van Heermoes, maar voor mijn gevoel helpt dat uitgraven wel en is het iets minder. Alleen wel een hele klus natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.